Waarom werken bij PrimaCura zo leuk is

"Voor geneeskunde studenten is dit ongeveer de allerbeste bijbaan."

Valentijn van ’t Hoog (28) - Senior Triagist / student geneeskunde (3e-jaars)

Voor geneeskunde studenten is dit ongeveer de allerbeste bijbaan. Je doet enorm veel klinische ervaring op, leert grondig en goed communiceren en je wordt er rap zelfstandig van. Hier moet je beslissingen nemen, soms alleen, soms samen met de regie-arts. Ik kan dit alle studenten aanraden! Op de spoedpost komt alles voorbij, de huis-tuin-en-keuken zaken maar ook uitermate zeldzame aandoeningen. Ik volg overdag college en ‘s avonds of ’s nachts werk ik hier. Wat ik overdag leer, zie daarna direct in de praktijk. Alles valt daardoor sneller op z’n plaats, het geeft me ook meer zelfvertrouwen.

Lees verder

“Hier vind ik zelfstandigheid, afwisseling en de saamhorigheid van een fijn team"

Mieke van Geene (45) - Sinds september 2019 werkzaam bij de spoedpost. Eerst een 2-jarige masteropleiding gevolgd, nu in vaste dienst.

Hier vind ik zelfstandigheid, afwisseling en de saamhorigheid van een fijn team. Daarvoor? Werkte ik op de letselschade afdeling van Achmea. Maar daar miste ik het patiëntencontact en de dynamiek van de zorg. Ik hoef geen 9 tot 5 baan, liever niet zelfs. De opleidingsplaats kwam toevallig voorbij en ik heb mijn kans gepakt.

Lees verder

Marvin Dreier Gligoor

Marvin Dreier Gligoor (21) - Triagist in opleiding / student HBO Medische Hulpverlening

Waarom ik een spoedzorgmens ben? Eigenlijk simpel: de rest ligt me niet zo erg. Ik hoef niet elke dag hetzelfde en een werkweek die al lang van te voren vastligt vind ik niet zo aantrekkelijk. Hoewel stages op de OK ook spannend waren ben ik hier meer op mijn plek. De combinatie met mijn studie is helemaal super. 

Lees verder

Jij bent de professional die het verschil maakt

PrimaCura Huisartsenzorg is hét aanspreekpunt in de eerstelijn in Midden-Brabant. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit en bereikbaarheid van huisartsenzorg vandaag én morgen beschikbaar blijft.

Bekijk de vacatures

Daarom zoeken we jou, de professional voor de huisartsenzorg. Want patiënten kunnen met vertrouwen de praktijk of de huisartsen-spoedpost bezoeken en een beroep doen op jouw professionaliteit. Jij bent belangrijk en kunt het verschil maken. Een baan in de huisartsenzorg is een baan die er echt toe doet.

De werkzaamheden zijn verdeeld over drie organisatieonderdelen: 

PrimaCura Huisartsen Spoedpost
Voor spoedeisende huisartsenzorg die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de eigen huisarts.

PrimaCura Netwerkzorg
Voor huisartsen en praktijkmedewerkers, ondersteuning bij de uitvoering van chronische zorg, issues op het gebied van arbeidsmarktproblematiek, ICT en praktijkorganisatie.

PrimaCura Kennis & Innovatie
Scholing, ontwikkelingen en vernieuwende innovaties en projecten, voor professionals in de huisartsenzorg.

Samen verantwoordelijk

Persoonlijke aandacht staat bij PrimaCura voorop. Het team kenmerkt zich door een warme collegialiteit. Wij kunnen het prima samen regelen, dat is zichtbaar en voelbaar binnen de organisatie.

Nog een paar van de vele voordelen

  • PrimaCura biedt een afwisselend scholingsprogramma voor zorg- en stafmedewerkers.
  • Er is een actieve en gezellige personeelsvereniging.
  • PrimaCura kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een volledige reiskostenvergoeding (van deur tot deur), het faciliteren van een thuiswerkplek en een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen.