Berichten

19 apr 2023

Jonge huisartsen weten Midden-Brabant te vinden

Acht jonge huisartsen zijn gestart in onze regio. Een positieve ontwikkeling. Door actief mee te denken blijkt deze regio aantrekkelijk te zijn voor huisartsen om zich hier te vestigen.

11 apr 2023

Eerste aflevering van de Spoedzorg Podcast

In de nieuwbouw van ETZ Elisabeth komt een nieuwe spoedpost voor de huisartsenspoedzorg en de spoedeisende hulpzorg. Deze wordt gehuisvest op de begane grond, in het nieuwe acute centrum van het ETZ.

17 mar 2023

Naar de huisarts of niet? Deze websites en apps helpen u verder

Mensen vinden het vaak moeilijk te beoordelen of ze naar de huisarts moeten gaan. Dat weet ook Valentijn van ’t Hoog, triagist bij Huisartsenspoedpost Midden-Brabant. Hij legt uit hoe het werkt.

25 jan 2023

PrimaCura heeft met benoemen van Leonie Tromp bestuur weer op volle sterkte

Huisarts en medisch directeur Leonie Tromp is door de Raad van Commissarissen en het coöperatiebestuur unaniem als bestuurder medische zaken bij PrimaCura benoemd

11 dec 2022

Samen naar gedeelde verantwoordelijkheid voor ouderen in Midden-Brabant

Drukbezochte nascholing Ouderenzorg: opfrissen van kennis en delen van nieuwe inzichten. Ruim 100 betrokken zorgverleners zijn bijgepraat.

05 dec 2022

Nieuwe categorieën ggz complexiteit: geen consequenties voor huisartsen

Als uw patiënt meer nodig heeft dan huisartsenzorg, verwijst u door naar maatschappelijk werk, de generalistische basis ggz, of de gespecialiseerde ggz. Bekijk hier de richtlijnen voor samenwerking...