Patricia van Zwietering

'Wij zijn dé huisartsenorganisatie in het hart van Brabant. Werken in de huisartsenzorg brengt dynamiek, dus als je van afwisseling houdt zit je hier goed. Binnen de verschillende onderdelen van PrimaCura is altijd wel een leuke, uitdagende baan beschikbaar. We werken in een sector die er toe doet.' Aan het woord is Patricia van Zwietering, HR-medewerker van het eerste uur.

Dit is je kans om flexibel te werken, je krijgt bij ons de mogelijkheid om zelf je week in te delen. Afhankelijk van de functie heb je nog meer vrijheid. Dus, wat past bij jou? Liever deel- of voltijd werken? Werk je graag overdag, of draai je juist bij voorkeur nacht- of avonddiensten? Het kan allemaal, wat jou uitkomt.
 
Bij PrimaCura kun je je hart ophalen op onze ondersteunende afdelingen zoals de academie, financiën, communicatie, secretariaat of personeelszaken. Heb je liever direct patiëntencontact? Dan kun je aan de slag als diabetesverpleegkundige op huisartsenpraktijken of als doktersassistent, triagist, verpleegkundig specialist of physician assistant op de Spoedpost. Zo kun jij op jouw manier bijdragen aan de kwaliteit en toekomstbestendigheid van huisartsenzorg én het verschil maken voor inwoners van Midden-Brabant.
 
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan eens vrijblijvend koffiedrinken met Patricia: "Ik laat je kennismaken met PrimaCura en kan je alle informatie geven die je nodig hebt om een baan bij ons te overwegen."