Marvin Dreier Gligoor (21)

Waarom ik een spoedzorgmens ben? Eigenlijk simpel: de rest ligt me niet zo erg. Ik hoef niet elke dag hetzelfde en een werkweek die al lang van te voren vastligt vind ik niet zo aantrekkelijk. Hoewel stages op de OK ook spannend waren ben ik hier meer op mijn plek. De combinatie met mijn studie is helemaal super. 

Dat ik bij PrimaCura ben beland is geen heel bewuste keuze, ik woon om de hoek. Dus het was voor de hand liggend om daar te solliciteren. Ik ben erg onder de indruk van de procedure die ze hier volgen. Je wordt namelijk eerst uitgenodigd voor een verkennend gesprek. Daar leg je je kaarten op tafel en wordt bekeken wat je kwaliteiten en voorkeuren zijn en welke talenten minder geschikt. Ook mogelijke valkuilen worden open besproken. Het resultaat van zo’n zorgvuldige aanpak is dat je in een functie of opleidingstraject belandt die heel goed bij je past. Daar komt de best mogelijke match uit. Je zit dan op je plek en hebt het naar je zin. Iedereen blij. 

“Ik zou een dagje meelopen om te ervaren wat spoedzorg inhoudt"

Ik ben nu 7 maanden werkzaam bij PrimaCura en leer nog iedere dag. Het is een juiste keuze geweest met goede ontwikkelmogelijkheden die ik heel waardevol vind als aanvulling op mijn studie. Het bevalt me prima en eerlijk gezegd verdient het ook lekker. 

De opleiding tot triagist duurt anderhalf tot twee jaar, afhankelijk van beschikbare uren en kwaliteiten. Het is heel goed te doen naast mijn HBO studie. De fijne sfeer op de spoedpost ervaar ik als bijzonder. Heel collegiaal, we helpen elkaar waar mogelijk. Ik kan altijd aan iedereen vragen stellen, ook als ze met mijn studie te maken hebben. Ik vind PrimaCura een heel aanspreekbare organisatie. 

Deze baan is een super aanvulling op mijn CV. Ik doe veel ervaring op en kan een goed netwerk opbouwen. Daar ga ik nog veel aan hebben.  

Wat ik je aanraad? Meld je aan voor een meeloopdag en ervaar het zelf. PrimaCura is er net als jij bij geholpen dat ze de juiste mensen aantrekken. En dat lukt alleen als je de tijd neemt om elkaar te leren kennen. Ik zou het doen! 

Bekijk de vacatures