Grote belangstelling voor het werven van nieuwe praktijkmedewerkers

24 november 2022

Naast het BBL-traject voor doktersassistenten heeft PrimaCura nu een aantrekkelijk aanbod om praktijken te helpen met het werven en selecteren van doktersassistenten die hun oude vak op willen pakken en weer gaan werken bij een huisartspraktijk. Daar is namelijk veel animo voor.

Met een opfriscursus van twee maanden en goede begeleiding worden de assistenten klaargestoomd om snel ingezet te kunnen worden. Ze ontvangen een afgerond en up-to-date diploma.

Korte opleiding en inwerkperiode

Driessen gaat ons hierbij helpen. Met een gerichte wervingscampagne zoeken we de juiste kandidaten voor huisartspraktijken die zich hiervoor hebben aangemeld. De kandidaat zal na het volgen van de cursus het eerste jaar in dienst zijn van Driessen. Daarna kan de praktijk zonder kosten de ingewerkte assistent ‘overnemen’.
 
Vanwege de goede ervaringen en het succes elders in de regio is PrimaCura blij deze stap ook in Midden-Brabant te kunnen zetten.

Goed geïnformeerd worden

Ben je op zoek naar een doktersassistent? Of wil je meer over deze aanpak weten?
PrimaCura organiseert een online informatiebijeenkomst op maandag 12 december 2022 om 16.00 uur waar dit traject volledig wordt uitgelegd.

Wil je hierbij aanwezig zijn?

Stuur een mailtje naar: