Praktijkinformatie en regionieuws in één

Maak de wachtkamer een leuke ervaring voor patiënten. Laat weten wat er speelt binnen de praktijk en in de regio. Patiënten zijn hierdoor beter geïnformeerd, voelen zich meer ontspannen en tonen begrip voor extra wachttijd.  PrimaCura biedt huisartsenpraktijken vanuit het programma Prima Digitaal een systeem voor de wachtkamerschermen via IDS Media waarop je als praktijk zelf berichten kunt plaatsen en waarop ook regio-informatie gedeeld wordt.

Wat houdt het aanbod in?

De praktijk kan eigen berichten plaatsen in de afspeellijst. Deze berichten zijn gemakkelijk zelf aan te maken met eigen logo/huisstijl. Daarnaast wordt regio-informatie voor patiënten geplaatst door PrimaCura. Denk aan leefstijlactiviteiten en actuele info over de huisartsenpost. IDS Media beheert ook een deel van de content die wordt getoond. Samen met hun partners (zoals thuisarts.nl en patiëntenorganisaties) verzorgen zij een mooie up-to-date uitzending. PrimaCura doet een check op deze content.  
IDS Media verzorgt daarnaast ook de support en service en geeft training over het gebruik van het systeem. We zetten samen maximaal in op service voor de praktijk. Hulp nodig bij het plaatsen of maken van content? IDS Media staat voor je klaar!  

Je krijgt een verticaal scherm aangeleverd en geïnstalleerd door IDS Media. Dit scherm is onderdeel van het all-in abonnement (service, hardware, content, etc.). De praktijk betaalt hiervoor 363 euro per jaar (incl. BTW). De abonnementskosten voor het 1e jaar worden in 2024 betaald door PrimaCura. Voor praktijken die reeds aangesloten zijn bij IDS is deze financiele tegemoetkoming ook van toepassing.

Hoe werkt het?  

  • Praktijken die nog geen beeldscherm hebben bij IDS Media, krijgen deze de eerste 3 maanden gratis op proef.  
  • Heb je nog een lopend contract bij een andere partij voor je wachtkamerscherm? Dan kun je gebruik maken van de gratis overstapservice.  
  • Heb je al een beeldscherm en abonnement bij IDS Media? Dan ontvang je van de leverancier een nieuw contract, en profiteer je automatisch van de voordelen door onze regionale afspraken. 

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of zou je graag mee willen doen?

Meld je hier aan