Up-to-date praktijkwebsite

Door de waan van de dag lukt het niet altijd om de content op de praktijkwebsite up-to-date te houden. Daarom biedt PrimaCura huisartsenpraktijken vanuit het programma Prima Digitaal een praktijkwebsite via Huisartsenpraktijk.nl. Het betreft een goedwerkende en representatieve praktijkwebsite op basis van een standaard format, waarbij content, kleurstelling en foto’s individueel aan te passen zijn per praktijk. 

Wat houdt het aanbod in? 

De basis is een standaardwebsite, die aangepast wordt naar de wensen van de praktijk. Het is een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website, waarop het aanbod van digitale diensten duidelijk naar voren komt. Regionale content en nieuwsberichten kunnen automatisch worden weergegeven op jouw website, zo heb je er zelf minder werk aan.

De ontwikkelkosten voor de website worden in 2024 betaald door PrimaCura, net als de abonnementskosten voor het eerste jaar. Daarna betaalt de praktijk een all-in abonnement voor 363 euro per jaar (incl. BTW). PrimaCura verzorgt de redactie van regio-informatie en nieuwsberichten. Zo heeft de praktijk daar geen omkijken naar en hebben jouw patiënten gemakkelijk toegang tot actuele informatie over bijvoorbeeld leefstijlactiviteiten en e-health.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of zou je graag mee willen doen?

Meld je hier aan